Selecteer een pagina

Wie is Yvonne

kennis maken
afspraakcontact

Iets meer over Yvonne

Na een lange tijd van mantelzorg stond ik alleen in het leven. Niet interessant voor werkgevers, ik was te oud. Mijn wens was: Iets doen voor mijn medemens op een positieve manier.  Door een vriendin kwam ik in aanraking met de Atlasmassage en daar vond ik wat ik zocht. Ik ben me gaan specialiseren in deze voor mij interessante massage.  Van het één kwam het ander en ik ging naar meer dingen zoeken waarmee ik mensen blij kon maken. De Dornmethode was een mooie aanvulling  en de Breussmassage maakte op dat moment het plaatje voor mij af. Nieuwe dingen bleven mij interesseren. Later ontdekte ik dat de lumbaalmassage veel meer in de lijn van de Atlasmassage lag. De keuze was niet moeilijk om me in te schrijven voor die opleiding.                                                                                                               Heel snel kwam ik tot de ontdekking dat er nog veel meer mogelijk is. Weer nieuwe dingen leren en die samenvoegen met wat ik al deed. De resultaten maakten mij zo enthousiast dat ik nu door te luisteren  naar de persoon die behandeld wordt de massage op hem of haar af kan stemmen. Luisteren doe ik niet allen naar woorden.  Lichaamstaal is voor mij heel belangrijk.

Een greep uit mijn massage opleidingen

U

Atlas-, Lumbaal

Een opleiding die je leert waar je pijnpunten kan vinden en hoe je daar iets aan kan doen.

U

Breuss massage

Massage is een te groot woord.       Zachte strijkingen die veel rust en ontspanning geven.

U

Dorn Methode

Ontwikkeld door Dieter Dorn. Hij werd door een molenaar voor rugklachten behandeld.

U

Magneet massage

Een techniek die al voor onze onze jaartelling gebruikt werd. Pijnvrij en super ontspannend.

Hoe cliënten mij ervaren

Door een verkeerde beweging bij het sporten, pijn in mijn rug. Ik had al goede dingen gehoord over Yvonne en haar Spieren in Balance. Ik heb gebeld en kon dezelfde dag nog komen.

Al tijdens de behandeling was mijn verbazing groot dat de pijn al veel minder was.

Haar advies om de volgende twee dagen te komen voor een vervolg van de behandeling heb ik met twee handen aangegrepen. Ik vond het een prima idee om heel snel helemaal van mijn pijn af te zijn.

Tijdens het maken van de afspraken voor de twee opeenvolgende dagen bleek de laatste dag op zondag te zijn. Yvonne vindt het resultaat belangrijk en trekt zich niets aan van de naam van de dag.

Wietse

lekker in je vel zitten

Leven zonder pijn in nek, schouders en onderrug?

Met dank aan Rianne.

De foto’s maken en de hulp bij het uitzoeken en plaatsen van haar werk.
Rianne den Balvert is aangesloten bij de nederlandse fotografenfederatie, de NVF.