Januari 2020 ?>

Januari 2020

Wasnoten.

Mens en milieu staan op dit moment in de belangstelling. Daarom deze maand een actie die aan mens en milieu denkt. Na elke behandeling krijgt u een proefzakje wasnoten. Dit zakje is voldoende voor 3 wasbeurten op maximaal 40 graden. Met deze schillen die tijdens de was een natuurlijke zeep loslaten wast u op een milieuvriendelijke manier. De schillen zijn Fairtrade. Hiermee helpt u de lokale bevolking in India aan een beter bestaan.

Na mijn Fairtrade label gekregen te hebben wil ik als bedrijf het Fairtrade ook uitdragen en daarom is er gekozen voor een actie die niets met masseren te maken heeft. De stoffen materialen zoals handdoeken en de doek waar u met uw gezicht op ligt worden altijd met deze schillen gewassen.

Wilt u de schillen aanschaffen na het gebruik van het proefzakje dan kunt u ook bij Spieren in Balance terecht. De prijzen zijn heel gunstig, vergelijk het maar eens met uw huidige wasmiddel of dezelfde wasnootschillen in de supermarkt. U kunt de was een eigen geurtje geven door etherische olie in het wasverzachterbakje te doen. Wasverzachter is namelijk overbodig uw was wordt heerlijk zacht door de schillen.

150 gram  €  5,00 =  30 wasbeurten op maximaal 40 graden, het zakje waar de noten in verpakt zijn kunt u later te gebruiken als waszakje voor de tere was. Ingesloten een klein zakje om de noten in de wasmachine te stoppen.

.